Ájurvédikus ghee
A Ghee-t szeretettel, eredeti módon, kis gyűjteményekben készítik, a minőségre és az őszinteségre összpontosítva. Tudta, hogy a ghí csak annyira jó, mint a vaj, amelyből készült (tisztított)? Az ájurvédikus Ghee alapja a gazdáktól származó, legjobb minőségű vaj. Ebből aztán egy bevált receptnek köszönhetően a legjobbat kapjuk – tiszta vajzsírt, amely sokoldalúan felhasználható. A ghí nem ég le a serpenyőben, jól tűri a magas hőmérsékletet. Próbálja ki a ghít a főzésben, sütésben, sütésben. Az organikus ghí olyan ízt és aromát ad az ételeknek, amihez szívesen tér vissza a konyhájában.
Használat
A ghí alkalmas zöldségek párolására, levesek, mártások alapanyagaként, palacsintára vagy pirítósra kenve. Minden ételnek finom és egyedi ízt kölcsönöz. Kiválóan alkalmas sütéshez – nem perzselődik, mivel magas a füstpontja. A hagyományos vajjal ellentétben nem kell hűteni.
Összetevők
vajzsír legalább 99,3 %
Kiszerelés
450 ml
Származási ország
Csehország
Értékelések
Még nincsenek értékelések.