Aszalt Amalaki fahéjjal
Az amalaki egy kis indiai gyümölcs, amelyet hatásai miatt a “mennyek gyümölcsének” is neveznek. Nádcukorral van bevonva, amely finoman kiegészíti a gyümölcs jellegzetes karamellás ízét. Az amalaki fogyasztható magában vagy gyümölcssalátában, müzliben vagy süteményekben.
Használat
A aszalt amalaki alkalmas közvetlen fogyasztásra, de adhatjuk gyümölcssalátákhoz vagy süteményekhez is.
Összetevők
Amalaki (Phyllanthus emblica) gyümölcs, fahéj, nádcukorszirup
Tápértékek | 100 g-ban |
Energia | 1 473 kJ / 352 kcal |
Fehérje | 0,8 g |
Zsír | 0,6 g |
telített | < 0,5g |
Szénhidrát | 87 g |
cukor | 64 g |
C-vitamin | 57 mg |
Vas | 4 mg |
Kalcium | 22 mg |
Só | 2,5 mg |
Kiszerelés
100 g
Származási ország
India
Értékelések
Még nincsenek értékelések.