Kávé Triphala
A Triphala három gyümölcsből álló ájurvédikus keverék. A Vibhitaki támogatja a szív- és érrendszert, a légzőszerveket, erősíti az immunrendszert. Az amalaki támogatja az emésztést. A Haritaki erősíti az immunrendszert és az emésztőrendszert, és segít megőrizni a szív erejét és egészségét.
A cikória támogatja az emésztést, jótékonyan hat a májra, elősegíti a csontok és az ízületek egészségét, jótékonyan hat a szívre és a vércukorszintre, valamint elősegíti a fogyást.
Elkészítés
Öntsön 1-2 teáskanálnyit a keverékből egy csészébe, és öntse fel forró, de nem forrásban lévő vízzel.
Összetevők
pörkölt árpa, pörkölt rozs és pörkölt cikória szárított kivonata, Emblica officinalis (Amalaki), Terminalia bellirica (Vibhitaki) és Terminalia chebula (Harithaki) gyümölcskivonat 3 g 1:1:1 arányban. 1 g kivonat 3 g gyümölcsből készül
Adagolás
1-4 csésze naponta
Kiszerelés
100 g
Az EU-ban készült.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.