Tulsi Cinnamon Giloy tea
Finom fűszeres íze van. A háromféle Tusli gyógynövényt (Vana, Krishna és Rama) édesgyökérrel és Amritával (más néven Guduchi vagy Indiában eredeti nevén Giloy) keverik. A fűszeres ízt a fekete bors fokozza.
A Tulsi vagy szent bazsalikom az egyik leghíresebb ájurvédikus gyógynövény. Az „élet elixírjének” is nevezik, és évezredek óta használják jótékony hatásai miatt. Adaptogén gyógynövény, amely támogatja az immunrendszert és a légzőrendszert, a szívműködést, hozzájárul a fizikai aktivitáshoz és a nagyobb vitalitáshoz. Erős antioxidáns.
Az Amrita (Guduchi vagy más néven Giloy) támogatja az immunitást, a légzőrendszert, a zsíranyagcserét, a normál vércukorszintet és az adaptogének közé tartozik.
A fahéj az egyik antioxidáns, támogatja az emésztést és a légzőrendszert. Az édesgyökér támogatja az idegrendszert, az immunitást és a légzőrendszer működését.
Elkészítés
Öntsön 200-300 ml forró vizet 1 teafilterre, és hagyja ázni 3-5 percig, attól függően, hogy milyen aromás és erős teát szeretne. Ízlés szerint édesítjük. Nem ajánlott tejjel fogyasztani. Alkalmas egész napos fogyasztásra, mivel koffeinmentes. A maximális hatás érdekében igyon meg naponta 2-3 csészényit.
Jeges tea elkészítése
1 liter jeges tea elkészítéséhez használjon 5 teafiltert, öntsön rá 2 csésze forró vizet, fedje le, és hagyja 20 percig ázni. Ezután vegyük ki a zacskókat, adjunk hozzá 2 csésze hideg vizet, és hagyjuk kihűlni. A maximális hatás érdekében igyon meg naponta 3-5 csészényit.
Összetevők
Amrita (Guduchi, Giloy) (Tinospora cordifolia) szár 35 %, ceyloni fahéjfa (Cinnamomum zeylanicum) kéreg 15,00 %, édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökér 15,00 %, Tulsi (Ocimum sanctum) levél 19,00 %, Tulsi (Ocimum gratissimum) levél 11,00 %, fekete bors (Piper nigrum) gyümölcs 5 %
Kiszerelés
25 filter, 25 x 2 g (50 g)
Származási ország
India
Értékelések
Még nincsenek értékelések.