Elkészítés
Csészénként egy filtert frissen forralt, lobogó vízzel felöntünk (200 – 300 ml), majd 5 – 10 percig áztatjuk. A legjobb tej nélkül szervírozva. Próbálja ki jegesteaként is pár csepp citrom hozzáadásával.
Összetevők
Krishna és Rama Tulsi (Ocimum sanctum) levél 28,84 %, Kurkuma (Curcuma longa) gyöktörzs 25,00 %, Gyömbér (Zingiber officinale) gyöktörzs 22,53 %, Fahéj (Cinnamomum zeylanicum) kéreg 16,00 %, Fekete bors (Piper nigrum) mag 3,00 %, Szegfűszeg (Eugenia aromatica) virágai 2,00 %, Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökér 2,63 %
Kiszerelés
25 filter, 25 x 1,9 g (47,5 g)
Származási ország
India
Botond –