Aszalt Amalaki minden ízben
Az amalaki egy kis indiai gyümölcs, amelyet hatásai miatt a „mennyek gyümölcsének” is neveznek. Nádcukorból, fekete sóból és fűszerkeverékből álló szirupba mártják. A C-vitaminban gazdag amalaki és a megfázással szembeni ellenállást elősegítő asafoetida kombinációja különösen télen nagy segítség.
Használat
A aszalt amalaki alkalmas közvetlen fogyasztásra, de adhatjuk gyümölcssalátákhoz vagy süteményekhez is.
Összetevők
Amalaki (Phyllanthus emblica) gyümölcs, nádcukorszirup, fűszerkeverék, fekete só, citromsav, asafoetida.
Tápértékek | 100 g-ban |
Energia | 1 460 kJ / 349 kcal |
Fehérje | 1 g |
Zsír | 0,5 g |
telített | < 0,5g |
Szénhidrát | 85 g |
cukor | 57 g |
Só | 4 mg |
Kiszerelés
100 g
Származási ország
India
Értékelések
Még nincsenek értékelések.