A kardamom csökkenti a tej és a tejtermékek nyálkaképző hatását. Méregteleníti a kávéban lévő koffeint. Javítja az ételek ízét és aromáját. Elősegíti az emésztést, különösen fahéjjal és szerecsendióval kombinálva, megelőzi a hasmenést, csökkenti a gázokat és a gyomorfájást, elősegíti a tápanyagok felszívódását az ételekből. Véd a szervezet elsavasodása ellen.
Tejtermékek, édes ételek és kávé ízesítésére alkalmas.
Összetevők: kardamom (Elattaria cardamomum).
Használat: különösen alkalmas édes ételekhez, tejhez, tejtermékekhez és hüvelyesekhez (eltávolítja a puffadást), Az arab országokban zöld teához és kávéhoz is adják, ahol megköti a koffeint.
Csomagolás: 50 g
Származási ország: India
Értékelések
Még nincsenek értékelések.